Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Sümeyra DER'in de ortağı olduğu e Twinning projesi I learn bye having  fun , I use  technology  correctly  (Eğlenerek öğreniyorum teknolojiyi doğru kullanıyorum) 25/01/2022 tarihinde Mersin Ar-Ge Bülteninde yer alarak, en iyi örnekler arasına girmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Sümeyra DER  I learn bye having  fun , I use  technology  correctly (Eğlenerek öğreniyorum teknolojiyi doğru kullanıyorum) e Twinning projesine 12/10/2021 tarihinde ortak olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

2021'den 2023'e e Twinning Mersin Projesi-2

Sınıf öğretmenimiz Sümeyra DER düzenlenen e Twinning eğitimlerine katılmış ve eğitim sertifikalarını almıştır. Ortağı olacağı projeler de  başarılar dileriz.

Ock

Sınıf Öğretmenimiz Ümit AYGÖR ve öğrencilerimizin ortak olduğu "Sen Değiş Dünya Değişsin" eTwinning Projesi çalışmaları 05/02/2022 tarihinde başlamıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

May

Sınıf Öğretmenimiz Sümeyra DER'in koordinatörlüğünde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen e-twinning projesi sonucu sertifikalarını aldılar. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.