MERSİN / TARSUS - Bahşiş İlkokulu

Müdürümüz Cumali YILIK'a Veda Etkinliği

Okulumuzda 8 yıldır Müdürlük görevini yürüten Cumali YILIK yaşını doldurmasından dolayı emekli olmuştur. Öğretmenlerce düzenlenen törenle emeklilik hatırası olarak plaket ve hediyesi takdim edilmiştir. Müdürmüze emeklerinden dolayı teşekkür eder, emeklilik yaşamında huzur ve mutluluklar dileriz.

Cumali YILIKın Veda YemeğiCumali YILIKın Veda YemeğiCumali YILIKın Veda YemeğiCumali YILIKın Veda YemeğiCumali YILIKın Veda YemeğiCumali YILIKın Veda YemeğiCumali YILIKın Veda Yemeği
Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 16:44 - Görüntülenme: 40