Güvenli İnternet Kullanımı Veli Eğitimi

Sınıf Öğretmenlerimiz Sümeyra DER ve Ümit AYGÖR tarafından velilerimize Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Özellikle günümüzde İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte internet ortamlarında, sosyal medyada oluşabilecek olumsuz durumlara karşı öğrencilerimizi koruyabilmemeiz için velilerimizin de sorumluluk alması gerekmektedir.  Ayrıca eTwinning Projeleri ve yapılan etkinlikler velilerimize tanıtıldı. Toplantımıza katılan velilerimize teşekkür ederiz.

eGüvenlik Veli BilgilendirmesieGüvenlik Veli Bilgilendirmesi

Yayın: 17.01.2023 - Güncelleme: 17.01.2023 22:49 - Görüntülenme: 78