Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bize vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M. Akif ERSOY u Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, kadınlarımızın gününü kutlarız.

Mrt

6 Mart 2024 Çarşamba Günü Saat:11.00 de Ülke genelinde Deprem Tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Okulumuz da etkinliğe katılarak öğrenci ve personelimiz ile olası Deprem Felaketine karşı bilinçlenmişlerdir. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz 1. Dönem emeklerinin karşılığı olan karnelerini aldılar. 19/01/2024-05/02/2024 tarihleri arsındaki Yarıyıl Tatili resmen başlamış oldu. Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda 8 yıldır Müdürlük görevini yürüten Cumali YILIK yaşını doldurmasından dolayı emekli olmuştur. Öğretmenlerce düzenlenen törenle emeklilik hatırası olarak plaket ve hediyesi takdim edilmiştir. Müdürmüze emeklerinden dolayı teşekkür eder, emeklilik yaşamında huzur ve mutluluklar dileriz.

Ara

27 Aralık Tarsus'un Kurtuluşu'nun 102. Yıldönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı. Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Büyük Önderimiz Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı münasebetiyle Anma Töreni düzenlendi. Atamızı saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Ruhun şad olsun. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen idareci, öğretmen, personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bayramımız Kutlu Olsun.

May

Bahşiş İlk/Orta Okulu Mersin Genelinde e-Twinning Proje Okulu seçilmiştir. Emeği geçen Sınıf Öğretmenlerimiz Sümeyra DER, Ümit AYGÖR ile Matematik Öğretmenimiz Seçil KARAKUŞ, Türkçe Öğretmenimiz Sevinç TOR ÇAKIR ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz sergimize katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet METİN'e ve AR-GE ekibine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri 14-22 Ocak 2023 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşen 15. Çukurova Kitap Fuarı'na Sınıf öğretmeni Sümeyra Der rehberliğinde katıldılar. Çocuk Edebiyatı yazarları ile tanışma fırsatı bulan öğrencilerimiz bol bol kitap aldı ve fuar kültürünü tanıdı. Müdür Yardımcımız Ali ERDOĞAN'a ve Sınıf Öğretmenimiz Sümeyra DER'e öğrencilere bu fırsatı sunduklarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Mersin ili Tarsus ilçesinin 22/12/2022 tarihinde düzenlediği ESEP Platformu Bilgilendirme ve 2023-2024 eTwinning Okulu Hazırlık Toplantısı'na okulumuz öğretmenlerinden Sümeyra DER katılmış, ardından okulumuzdaki diğer öğretmenlere bilgilendirme toplantısı yapmıştır. Okulumuzu temsilen toplantıya katılan Sınıf Öğretmenimiz Sümeyra DER'e teşekkür eder, başarılar dileriz.