TÜYAP 15. Çukurova Kitap Fuarındayız

Okulumuz öğrencileri 14-22 Ocak 2023 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşen 15. Çukurova Kitap Fuarı'na Sınıf öğretmeni Sümeyra Der rehberliğinde katıldılar. Çocuk Edebiyatı yazarları ile tanışma fırsatı bulan öğrencilerimiz bol bol kitap aldı ve fuar kültürünü tanıdı. Müdür Yardımcımız Ali ERDOĞAN'a ve Sınıf Öğretmenimiz Sümeyra DER'e öğrencilere bu fırsatı sunduklarından dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 22:56 - Görüntülenme: 56